KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava 
cooper, edith hanna 156uwd1 dobrodošli na forumu hurts like heaven, ki je postavljen v mesto new york, temelji pa na vsem poznani zgodbi gossip girl. prosimo, registrirajte se z imenom in priimkom v MALIH črkah. moramo pa vas še opozoriti, da so originalni liki iz serije PREPOVEDANI! sicer pa, dobrodošli še enkrat in veliko zagona pri pisanju!
cooper, edith hanna Updates
cooper, edith hanna Status-weather-clouds-icon
MAY
sončno, 27°C, rahel vetrič
Latest topics
» canons
cooper, edith hanna Icon_minitimeČet Dec 20, 2012 4:44 pm by GOSSIP GIRL!?

» application
cooper, edith hanna Icon_minitimePon Sep 24, 2012 11:47 am by GOSSIP GIRL!?

» cooper, edith hanna
cooper, edith hanna Icon_minitimePon Jun 25, 2012 7:18 am by Gost

» i am listening to...
cooper, edith hanna Icon_minitimeNed Jun 10, 2012 9:25 pm by Gost

» whisper words of wisdom, let it be
cooper, edith hanna Icon_minitimeTor Jun 05, 2012 7:29 pm by Gost

» -- and tell me if i'm wrong
cooper, edith hanna Icon_minitimeTor Jun 05, 2012 6:58 pm by Gost

» branson, astrid leah
cooper, edith hanna Icon_minitimeTor Jun 05, 2012 1:12 pm by GOSSIP GIRL!?

» chat
cooper, edith hanna Icon_minitimePon Jun 04, 2012 9:58 pm by Gost

» we sing love songs so sincere,
cooper, edith hanna Icon_minitimePon Jun 04, 2012 9:48 pm by Gost

cooper, edith hanna Staff

cooper, edith hanna Untitled-2
cooper, edith hanna Otm
n/a at the moment
zasnova foruma je v lasti NASTJE, prav tako tudi forumske slike. header, sidebar in nekatere forumske slike so delo ANE. prispevki in opisi so avtorsko delo članov in vsakakršna kraja je strogo prepovedana! forum gostuje na forumotionu, zgodba pa temelji na priljubljeni televizijski nadaljevanki gossip girl.

 

 cooper, edith hanna

Go down 
AvtorSporočilo
Gost
Gost
cooper, edith hanna Empty
ObjavljaNaslov sporočila: cooper, edith hanna   cooper, edith hanna Icon_minitimePon Jun 25, 2012 7:18 am

EDITH HANNA

cooper

AGE: twenty

STUDY/JOB: student of biology

COUNTRY AND CITY: new york city

PART OF THE CITY: upper east side

SOMETHING: [i will leave it blank, do it you, guys]

FACE CLAIM: andi muise

"osebno mislim, da bi me vsaj po priimku morala poznati večina new yorka. z gotovostjo lahko namreč trdim, da je družina cooper ena izmed najbolj razvpitih tod okoli, tako da je ni težko zgrešiti. toda zakaj smo tako znani? res je, da premoremo ogromno denarja, se šolamo na najboljših šolah in smo nasploh tiste vrste ljudje, ki se ponašajo z dosežki družinskih članov. toda ne, to ni pravi razlog. le-ta namreč sega v čas pred nekaj leti, ko se je zgodil škandal. takrat je bil glava družine aaron, se pravi moj oče, mlad in uspešen odvetnik, poročen s še mlajšo florence, ki je slovela po svoji izjemni lepoti. toda ni bilo strahu, da bi se morda odločila za koga drugega (konec koncev je imela ogromno izbire), kajti z očetom sta bila iskreno globoko zaljubljena. jaz ter moji trije brati smo ju imeli radi, kajti bila sta stroga, toda kljub temu skrbna in odgovorna. sliši se kot idealna družina, saj se pri bogataših redko zgodi, da se imajo v zavetju svoje krvi dejansko radi. toda pri nas smo se razumeli in življenje je bilo tekoče. potem pa je naša strežnica v vrtni lopi našla našo preljubo mamo, lepotico florence, mrtvo, zadavljeno. po tistem se je začel čas, ko je bila družina cooper vedno glavna novica v časopisu, poročali so o preiskavah in kdaj pa kdaj mimogrede tudi omenili našo žalost. seveda je bilo tudi nešteto intervjujev z nadležnimi novinarji, ki so dajali popolnoma nepomembna vprašanja, pa veliko je bilo govoric, takšnih in drugačnih, vendar seveda po večini neresničnih. vendar nam te niso povzročale sivih las, kot bi marsikateremu tujcu - v new yorku je bilo pač tako.
skratka, tistega umora še vedno niso razrešili in jaz sem se že lansko leto nehala zanimati za nove podatke, čeprav sem vedela da še vedno raziskujejo. toda vem, da najverjetneje iz tega ne bo nič, da le zapravljajo čas. tako ali tako je vseeno, oseba, ki smo jo ljubili in imeli radi, jo spoštovali in čigar kri se pretaka po naših žilah je umrla in če bomo našli morilca je to ne bo oživilo.
mene osebno je to izjemno prizadelo. mama je bila namreč edina, s katero sem se lahko pogovorila o svojih osebnih težavah - saj ne pravim, da je bil oče zategnjen ali neveden glede tega, kaj šele da ga ne bi skrbelo zame, toda ženske se o svojih težavah vedno pogovarjajo z ženskami, ne moškimi. tako sem izgubila mojo zaupnico in vzornico, pa tudi najboljšo prijateljico, ki mi je vedno stala ob strani. od tistega dne naprej po svetu hodim s pridihom grenkobe in védenjem, da svet ni pravičen. nekoliko sem se zaprla vase, nisem več tako družabna kot včasih, sem pa bolj uporniška in trmasta. včasih komu nasprotujem preprosto zato, da mu, iz principa. sem samozavestna in odločna, ne obupam tako zlahka in se borim do konca. dajem vtis skrivnostnosti, ki je lahko izjemno privlačen ali pa odbijajoč. sem brezskrbna, ne obremenjujem se z govoricami o meni, z mojimi sovražniki (saj veste: "haters gonna hate"). nekaj časa, takoj po umoru sem svojo žalost celo utapljala v alkoholu, toda s tem sem prenehala, ker se mi ni zdelo vredno. po navadi imam noge trdno na tleh in glavo v oblakih, sem nekako nezemeljska, toda včasih si želim, da bi me končno nekdo ujel, mi ukradel srce in me vzljubil. to bi bilo res krasno."
inna

inna, 13, z rpgji se ukvarjam že vsaj dve leti.


Nazaj na vrh Go down
 
cooper, edith hanna
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» harrison, courtney hanna

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
(HURTS LIKE HEAVEN) :: other stuff ::   :: archive-
Pojdi na: