KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava 
Registriraj se 156uwd1 dobrodošli na forumu hurts like heaven, ki je postavljen v mesto new york, temelji pa na vsem poznani zgodbi gossip girl. prosimo, registrirajte se z imenom in priimkom v MALIH črkah. moramo pa vas še opozoriti, da so originalni liki iz serije PREPOVEDANI! sicer pa, dobrodošli še enkrat in veliko zagona pri pisanju!
Registriraj se Updates
Registriraj se Status-weather-clouds-icon
MAY
sončno, 27°C, rahel vetrič
Latest topics
» canons
Registriraj se Icon_minitimeČet Dec 20, 2012 4:44 pm by GOSSIP GIRL!?

» application
Registriraj se Icon_minitimePon Sep 24, 2012 11:47 am by GOSSIP GIRL!?

» cooper, edith hanna
Registriraj se Icon_minitimePon Jun 25, 2012 7:18 am by Gost

» i am listening to...
Registriraj se Icon_minitimeNed Jun 10, 2012 9:25 pm by Gost

» whisper words of wisdom, let it be
Registriraj se Icon_minitimeTor Jun 05, 2012 7:29 pm by Gost

» -- and tell me if i'm wrong
Registriraj se Icon_minitimeTor Jun 05, 2012 6:58 pm by Gost

» branson, astrid leah
Registriraj se Icon_minitimeTor Jun 05, 2012 1:12 pm by GOSSIP GIRL!?

» chat
Registriraj se Icon_minitimePon Jun 04, 2012 9:58 pm by Gost

» we sing love songs so sincere,
Registriraj se Icon_minitimePon Jun 04, 2012 9:48 pm by Gost

Registriraj se Staff

Registriraj se Untitled-2
Registriraj se Otm
n/a at the moment
zasnova foruma je v lasti NASTJE, prav tako tudi forumske slike. header, sidebar in nekatere forumske slike so delo ANE. prispevki in opisi so avtorsko delo članov in vsakakršna kraja je strogo prepovedana! forum gostuje na forumotionu, zgodba pa temelji na priljubljeni televizijski nadaljevanki gossip girl.
(HURTS LIKE HEAVEN)

(HURTS LIKE HEAVEN) - Sprejmi naslednje postavke za registracijo


Čeprav skušajo Administratorji in moderatorji tega foruma odstraniti ali popraviti neprimerna besedila tako hitro, kot je mogoče, ni mogoče preverjati vsakega sporočila. Zato vas obveščamo, da vsa sporočila, objavljena v tem forumu, izražajo mnenja in poglede avtorja sporočila in ne mnenja in pogleda upraviteljev, moderatorjev ali Administratorja (razen za njihova lastna sporočila) in zato za objavljena sporočila niso odgovorni.

Zavezujete se, da ne boste objavljali sporočil z zlonamerno, žaljivo, nespodobno, vulgarno, obrekljivo, sovražno, grozečo, obsceno ali katerokoli vsebino, ki lahko prizadene druge uporabnike, člane tega foruma. Upravitelj strani si pridržuje pravico, da vam kadarkoli, trajno ali začasno, delno ali popolno prepreči dostop do forumov (lahko obvesti tudi vašega ponudnika interneta). Zaradi tega so IP številke vseh objavljenih sporočil shranjene, da se uredijo sporni primeri. Strinjate se, da ima Administrator, upravitelj ali moderator tega foruma pravico odstraniti, popraviti, premakniti ali zapreti katerokoli temo, ko se mu zdi to potrebno. Kot uporabnik se strinjate, da se vsi podatki, ki ste jih vpisali shranijo v bazo podatkov. Podatki ne bodo posredovani tretji strani brez vaše privolitve upravitelju strani. Upravitelj, Administratorji in Moderatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitni poskus vdora v bazo, ki bi ogrozil te podatke.

Sistem na tem forumu uporablja piškotke (cookies), ki shranijo podatke na vaš osebni računalnik. Ti piškotki ne vsebujejo nobene informacije, ki ste jo vnesli zgoraj; služijo samo za to, da olajšajo spremljanje foruma v vaše zadovoljstvo. Vaš elektronski naslov bo uporabljen le za potrditev podrobnosti in gesla pri vaši registraciji, (ter za pošiljanje novega gesla, če je pozabite obstoječe geslo).

Klikni Registriraj se spodaj, če se strinjaš z omejitvami teh pogojev. Če si v dvomih, se posvetuj z upravljalci strani.