dobrodošli na forumu hurts like heaven, ki je postavljen v mesto new york, temelji pa na vsem poznani zgodbi gossip girl. prosimo, registrirajte se z imenom in priimkom v MALIH črkah. moramo pa vas še opozoriti, da so originalni liki iz serije PREPOVEDANI! sicer pa, dobrodošli še enkrat in veliko zagona pri pisanju!
MAY
sončno, 27°C, rahel vetrič
Latest topics
» canons Čet Dec 20, 2012 4:44 pm by GOSSIP GIRL!?
» application Pon Sep 24, 2012 11:47 am by GOSSIP GIRL!?
zasnova foruma je v lasti NASTJE, prav tako tudi forumske slike. header, sidebar in nekatere forumske slike so delo ANE. prispevki in opisi so avtorsko delo članov in vsakakršna kraja je strogo prepovedana! forum gostuje na forumotionu, zgodba pa temelji na priljubljeni televizijski nadaljevanki gossip girl.
Naslov sporočila: you know you love me Pon Jun 04, 2012 2:57 pm
♥ you know you love me
in zgodilo se je. ob 17:00 po srednjeevropskem času je gossip girl spet sedla za svoj prenosni računalnik, ki je dotedaj stal zaprt na postelji (beri: odprli smo naš ljubi forum z našo, vašo ljubo temo). prosimo, da se seznanite z pravili foruma, potem pa čim prej ko je možno oddate svoj opisek in začnete s svojim norim življenjem v velikem jabolku. you know you love me, xoxo gossip girl and manhattan's elite.